Website Prijs - Hoeveel Kost Een Nieuwe Website? Hier € 850,- - Webdesign by StraffeSites.com

Published Aug 19, 22
6 min read

Wat Kost Een Website - Webdesign by StraffeSites.com

Is dat niet het geval… Dan heb je mij 🙂 Ik ga je in dit artikel helpen – van A tot Z – wat een website je gaat kosten. Of je het zelf kan doen of dat je het beter kunt uitbesteden. En wat het verschil is tussen een goede en slechte web designer.

Net zoals “Wat kost een auto?”. Want dat ligt eraan. Waar gebruik je hem voor? – Moet hij zuinig/elektrisch rijden? – Wat voor type auto wil je? – Wat is je budget? De een gebruikt een auto iedere dag voor lange afstanden. De ander gebruikt hem alleen voor boodschappen. Zo geldt ook voor websites: Ben je een professional en is je website essentieel om nieuwe klanten binnen te halen? Dan laat je liever een goede website maken en besteed je misschien iets meer geld.

Hoe Kan Je Het Best Voor Je Website Betalen? - Webdesign by StraffeSites.com

Wat Kost Een Website - Webdesign  by StraffeSites.comHebben We In De Toekomst üBerhaupt Nog Webdesigners Nodig? - Webdesign by StraffeSites.com

Het is nu makkelijker dan ooit om zelf een website te maken. En het is super goedkoop. Al vanaf €8 p/m heb je een website. Voor de meeste zzp’ers is dit de ideale uitkomst. Want waarom zou je een website laten maken waarvoor je al snel €1. 000,00+ betaalt, als je het ook zelf kunt? Hoe maak je zelf makkelijk een website? Met een website bouwer.

Je kunt kiezen uit meer dan 500 door designers ontworpen templates. Met drag en drop sleep je componenten waar je ze wilt hebben. Zo maak je de website eigen.. Daar zorgt de software voor. Met één klik koppel je jouw website aan je domein Je kunt de meeste website bouwers gratis uitproberen.

Responsive Webdesign Tips Om Direct Toe Te Passen - Webdesign by StraffeSites.com

Maar let op. Want er zijn twee soorten web designers. Een deel hatseflatst iets in elkaar. Naar jouw wensen. En klaar. Dit is de groep die de simpele Word, Press websites maken van € 200 tot € 1. 000.Het andere (en betere) deel kijkt naar je branding. Wat je merk uitstraalt.

En hoe je jouw website kunt inzetten als een marketing middel. Deze groep levert een goede of professionele Word, Press website op (webdesign). Laat me iedere categorie nader toelichten, zodat je in eerste instantie begrijpt wat voor website bouwers je ten alle tijden moet vermijden. Tussen wat voor website bouwers je vervolgens een keuze moet maken.

Hoeveel Kost Een Website, Wat Is De Prijs? - Webdesign by StraffeSites.com

Daarom vraag ik je om twee keer na te denken voordat je een simpele wordpress website laat maken. Want wat wil je echt? Wat is het doel van jouw website? Wil je gewoon ‘laten zien wat je doet’? Of wil je een website die goed vindbaar is, die bezoekers overtuigt en die bezoekers converteert naar klanten? Het ding is. webdesign..

Je bent niet bereid om iets meer geld uit te geven en naar een echt restaurant te gaan. Vervolgens bestel je een Big Mac. Eerst haal je de augurken ervan af want die zijn vies. Dan ben je teleurgesteld want hij ziet er niet zo lekker uit als op het plaatje.

Diplomagerichte Opleiding Webdesigner - Webdesign by StraffeSites.com

000 lege calorieën naar binnen gewerkt hebt. Zelfde verhaal met die goedkope website. Je bent niet bereid om iets meer geld uit te geven voor een professionele website. Maar na afloop ben je teleurgesteld dat je website geen bezoekers krijgt, niemand contact opneemt en je agenda nog steeds leeg is.

Voor dit bedrag krijg je een website die goed in elkaar zit: Er is gedacht aan gebruiksvriendelijkheid, Je website is geoptimaliseerd voor Google, Je website is geoptimaliseerd voor conversie: bezoekers worden door verschillende elementen op je site gestimuleerd om contact op te nemen of een afspraak in te plannen, Je krijgt achteraf een goede training hoe je de website kunt gebruiken en beheren Dit is de perfecte optie voor startende ondernemers of zzp’ers met een wat kleiner budget.

Wat Heb Je Nodig Om Webdesigner Te Worden? - Webdesign by StraffeSites.com

Maar een goede Word, Press website maakt het verschil tussen het wél of niet binnenhalen van een bezoeker. Met een goed doordachte website overtuig je de bezoeker van jouw kwaliteiten en stimuleer je de bezoeker om contact met je op te nemen. Dat zit hem in kleine en subtiele elementen.

Maar net even iets meer uit te geven. Waarschijnlijk is het op de lange termijn zelfs goedkoper. Met een goed converterende website haal je namelijk meer klanten binnen. En met een paar extra klanten heb je het verschil er al uit tussen een website van € 500 en die betere website van € 1.

Top Webdesignbureaus In Antwerpen - Webdesign by StraffeSites.com

Training — Hoe jij de website kan beheren1 uur€ 50 Iedere designer heeft een eigen proces en manier van werken. Maar grofweg kunnen we het proces in 7 categorieën indelen voor websites van dit kaliber ( € 1. 000 – € 2. 500). Daarvoor heb ik in bovenstaande tabel gerekend met een gemiddeld uurtarief van € 50.

500 tot € 5. 000 kosten. Voor dit bedrag wordt er zorgvuldig nagedacht wat het doel van jouw website is en hoe de website optimaal ingericht kan worden om dat doel te bereiken. Je betaalt voor net een stukje meer ervaring, kennis, talent en oog voor detail. Om het wat concreter te maken: Er wordt bijvoorbeeld een ‘pad’ ontwikkeld, bestaande uit meerdere pagina’s waar je jouw bezoeker langs wil sturen – om de bezoeker optimaal te informeren, overtuigen en converteren De webdesigner is op de hoogte van de best practices en nieuwe technieken zodat je website na 5 jaar nog steeds fresh en representatief is, Je huisstijl wordt verder doorgevoerd dan alleen je logo.

Uurtarief Voor Amateurwebdesign - Webdesign by StraffeSites.com

Kosten Website En Het Uurtarief Van Een Webdesigner - Webdesign  by StraffeSites.comKosten Webdesigner — Kosten Website - Webdesign by StraffeSites.com

Of ze voldoende stimuleren om over te gaan tot actie, Of ze op de juiste plekken op de webpagina geplaatst zijn, Of ze visueel aantrekkelijk zijn en ze voldoende contrasteren met de rest van de pagina Kortom, een professionele designer of een klein webdesign agency heeft de ervaring in huis om jouw website net even de optimalisatie slag te geven die jou anders maakt dan anderen.

Maar aan de andere kant: het is veel geld. Is dat het waard voor jou? Read on. Een goedkope website die € 200 tot € 1. 000 kost is gewoon een no no. Laat dat duidelijk zijn. Maar heb je meteen een professionele website nodig van duizenden euro’s? Waarschijnlijk niet.

Online Met Je Zaak - Webdesign by StraffeSites.com

500 – € 2. 000. Voor dat bedrag krijg je een website waar je een hele tijd mee vooruit kan. En iets dat meer is dan alleen een online visitekaartje. Om daar achter te komen, stel ik zzp’ers meestal 3 vragen: Is het jouw doel om een fulltime inkomen te genereren met je onderneming/als zzp’er? Hoe belangrijk gaat jouw website daarbij zijn? Bezoeken alle klanten je website voordat ze kopen of een afspraak maken? Is de website je belangrijkste kanaal om klanten binnen te halen? Wil je een inkomen van €5.

Website Prijzen. Betaalbare Website En Webshop - Webdesign  by StraffeSites.comVind Een Freelance Web Designer - Webdesign by StraffeSites.com

Ga voor die professionele website. Als je meer dan gemiddeld wil gaan verdienen, kun je niet meer concurreren op prijs in jouw markt. Je gaat concurreren op expertise. De grote groep aan de onderkant van de markt laat je achter je en je gaat concurreren met andere professionals. Jouw website moet je kennis en expertise uitstralen.

Navigation

Home